Gratis Aanmelden

Vrijen met hete trans (37)

BigDickSaya (37)

Jij wil dus eens graag een lekkere dikke lul in jouw krappe anusje voelen? Houd met een ding rekening, mijn ex is bij mij weggegaan omdat hij mijn pik te intens vond en er gewoon niet van kont genieten omdat hij volgens hem echt veel en veel te groot was.

Maak contact met haar
  1. Naam: BigDickSaya
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 14/4/1984
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Vrijen met hete trans BigDickSaya van 37
MissXeno (32)
★★★★☆
Ik ben iemand die altijd aan seks denkt, verslaafd? Misschien wel, maar het is lekker en gezond, dus wat maakt het uit. Ik ben wel iemand die alles voor haar bed partner over heeft.
Sex met geile shemale
Chanti (27)
★★★★☆
Lekkere meid met een extratje, het beste van 2 werelden bezit ik. Ik zoek een leuke man, niet alleen voor sex maar voor meer.
Neukdate met hete tranny
ManuelaWilWel (27)
★★★★☆
Veeleisend ben ik niet op gebied van sex. Meestal is het zo dat ik doe wat er van me gevraagd word ook al is dat iets wat ik zelf niet echt zou willen doen. Maar als ik er eens goed over nadenk: dat hoort zo toch niet te gaan? Eigenlijk zou er geen van de twee het belangrijkste moeten zijn in een vrijpartij, het is geven en nemen maar maar tot nu heb ik altijd veel gegeven en maar weinig terug gekregen. Dat moet nu wel veranderen.
Neukdate met wulpse tranny
BubbleJaim (25)
★★★★☆
Even wat over mezelf vertellen en ja dan vraag ik me af. Wat te vertellen? Ik ben gewoon wie ik ben. Single, mezelf, hard werkend en wonend in mijn eigen appartement. Wil je meer weten dat kan. Je mag me alles vragen wat je maar kan bedenken. Voor mij is het wel belangrijk dat het gaat over sex.
Vrijen met lekkere ladyboy
Hailey944 (27)
★★★★☆
Ik heb zoiets heerlijks voor je. Maar jij mag niet zomaar iemand zijn. Je moet iemand zijn die werkelijk snakt naar dat wat ik je kan bieden. Neem een kijkje, zoom in, zie je iets wat je echt bevalt? Ik zal ook even flink op jou inzoomen, kijken wat voor lekkers jij mij te bieden hebt.
Vrijen met hete tranny
NewShemale (26)
★★★★★
Spanning daar hou jij van, daar ben jij voor geboren!Ik toevallig ook, dus nodig mij maar snel uit voor een spannende avond.
Klaarkomen met hitsige ladyboy
Jobje
★★★★★★★★★★
Op zoek naar een nieuwe partner voor een relatie. Let op: ik ben shemale! Ik heb dus een penis en geen vagina. Ik doe verder aan anale seks en heb mijn roots in Japan.
Relatie met Jobje
Anne-Fleur
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een heel discrete sexdate met een leuke man die mijn kontje en mijn zalige pik lekker wil verwennen. Ik kan ook heel goed pijpen en ik slik sperma...
One-night-stand met Anne-Fleur
Janna
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een vaste vriend die met mij een leuke relatie op wil bouwen. Met veel fun en veel seks natuurlijk. Mijn foto hier laat alles zien, dus come and get me!
Relatie met Janna
Chayenna
★★★★★★★★★☆
Optimistische, eerlijke en sensuele shemale zoekt lieve man voor een serieuze relatie. Ik heb alleen interesse in mannen die me voor de lange duur willen hebben.
Relatie met Chayenna
© 2024 trannyneuken.nl